مواد لازم
سينه مرغ 300 گرم اسفناج 200 گرم
كره 25 گرم
آرد يك قاشق سوپخوري
شير يك پيمانه
خامه نصف پيمانه
پنير پيتزا يك پيمانه
آرد سوخاري به ميزان لازم
روغن، نمك و فلفل به ميزان لازم
پاته اسفناج و مرغ
طرز تهيه
ابتدا سينه مرغ را با كمي آب، پياز، هويج و كرفس ميپزيم. سپس استخوانهاي آن را جدا كرده و به صورت مكعبي خرد ميكنيم و با كمي روغن تفت ميدهيم. اسفناج را هم خرد كرده و تفت ميدهيم .
سپس كره را در ظرفي روي حرارت قرار داده و آرد را افزوده و تفت ميدهيم. بعد از آن شير را ريخته و مدام هم ميزنيم تا غليظ شود.
شعله را خاموش كرده، نمك فلفل، خامه و پنير پيتزا را اضافه ميكنيم و سريع هم ميزنيم تا يكنواخت شود. مرغ را با سس سفيد كاملا مخلوط ميكنيم. كف ظرف مناسب را چرب و اسفناج را در آن پهن كرده و مايه مرغ مخلوط با سس را نيز روي اسفناج پخش ميكنيم. روي آن كمي آرد سوخاري پاشيده و پاته اسفناج و مرغ را در فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 30 دقيقه قرار داده تا طبخ شود.